България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Жена свали 45 килограма и намери призванието си

Прочитания: 140
07.09.2014 14:09 по статията работи: sportuvai.bg

Източник: Thinkstock/Guliver

36-годишната Шана Фрайд показва, че човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. Тя решава коренно да промени живота си, когато нейното тегло надхвърля 110 килограма. Тя решава да сложи точка на нездравословния начин на живот и да започне да се грижи за тялото си и здравето си.

Тя, подобно на повечето американци от средната класа, живее на бърза и нездравословна храна и се движи прекалено малко. С годините тя методически напълнява малко по малко, докато на 36-годишна възраст не решава, че чашата на търпението е преляла. Тя решава да започне да тренира и да постигне мечтата си - да бъде фитнес инструктор.

Началото винаги е трудно и както Шана обяснява се е сблъскала с много трудности. В началото и е било трудно да бяга 5 минути без да спре или да направи 2 лицеви опори. С времето тя увеличава натоварването, преборва се с болката и започва да сваля килограм след килограм. Тя започва и да се храни правилно, 5 пъти на ден и да тренира 5 пъти седмично. 6 месеца по-късно тя вече може да бяга 30 минути без да спре и да прави 20 лицеви опори без проблем, а от наднорменото тегло няма и следа. Тя вече тежи 65 килограма, което е в пъти по-добре от 110-те килограма преди това.

Влязла вече във форма и видяла какви са тънкостите на борбата с килограмите, тя решава да помогне на други хора със сходни проблеми и става фитнес инструктор. Тя започва да помага на хората да отслабнат, благодарение на нейните съвети. Тази вдъхновяваща история показва, че всеки може да се промени, стига да го желае силно и да има нужната подкрепа.

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: Womenshealthmag
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване