България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Жена свали 40 килограма и промени начина си на живот

Прочитания: 138
30.09.2014 15:09 по статията работи: sportuvai.bg

Източник: Thinkstock/Guliver

Поредната вдъхновяваща история, която показва, че когато има желание, има и начин. 29-годишната Анди Мичъл показва, че желанието за промяна е нещото, което трябва да има всеки, ако иска да успее. Тя успява да отслабне с невероятните 40 килограма, което коренно променя начина и на живот.

Тя има тежко детство - баща и е алкохолик и я изоставя когато е била на 12 години. Тогава тя изпада в депресия и се обръща към храненето. На 20-годишна възраст тя вече тежи над 100 килограма, което се запазва в следващите 5-6 години. През това време тя обяснява, че се е чувствала като затворник в собственото си тяло. Тя обяснява, че няколко пъти се опитвала да започне да отслабва, но след няколко седмици тренировки се отказвала заради невероятните болки и умора.

Един ден тя се запознава с млади дейци на ИМКА (младежка организация) и те решават да я запишат в кръжок, който е пълен с хора, които отслабват и си помагат взаимно. Тя започва да ходи на срещите и на общите тренировки и започва да тренира усилено. Всеки път когато тя е била на път да се откаже, нейните приятели и познати я завръщали на правилния път.

Така тя преминава през "9-те кръга на ада" както обяснява и започва да тренира все по-усилено. Първите 2-3 месеца са били същински кошмар за нея, като споменава, че е имало дни, през които дори не е можела да стане от леглото, а се налагало да направи поредната тежка тренировка.

13 месеца след началото на нейната битка, тя вече тежи около 60 килограма, което е нормалното тегло за жена на нейната възраст и с нейната височина. Тя е доволна от постигнатото и сподели, че повече никога няма да се отпусне по този начин. Според нея битката с килограмите не са и помогнали само да отслабне и да подобри своето тегло, но и е помогнало и да открие нова страст.

По време на битката си с килограмите Анди сама си е готвила ястията. Тогава тя започва да харесва готвенето и когато отслабва, тя решава да продължи да се занимава с това и става професионален готвач.

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: Womenshealthmag
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване