България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Жена сваля 45 килограма за 15 месеца

Прочитания: 210
27.08.2014 13:08 по статията работи: Деси Иванова

Източник: inm.com

Борбата с храната на Кейтлин Флора започва от ранна възраст. След проблеми в училище с останалите деца и затруднения с уроците, нейните родители започнали да я обучават вкъщи. Така от 8-годишна, Кейтлин намира приятели в лицето на храната. 

1371368

"Спомням си,че се промъквах тихо в кухнята и пълнех джобовете си с тарталети. После доволно се затварях в стаята си", добавя тя. Кейтлин дори признава, че много пъти е крала храна от домовете на хората. "Ставах все по-пълна и по-пълна, но не можех да спра!". В четвърти клас Кейтлин стига 72 килограма. Това я превръща в мишена за подигравки. "В началното училище постоянно лепяха снимки на прасета до шкафчето ми.", споделя тя. 

 

Кейтлин осъзнава, че чрез храната, тя се стреми да задоволи емоционалната празнина нарастваща в нея. Когато тялото започва да я боли, Кейтлин решава, че е време за промяна. "Исках да бъда здрава и това бе моята мотивация". 


1371367

Тя изхвърлила всички нездравословни храни и напълнила хладилника си със зеленчуци и плодове. Започнала да прави упражнения и да си води дневник. Именно чрез този дневник, в последствие Кейтлин намерила хиляди читатели,подкрепящи я в трудните моменти. След два месеца панталоните вече не ѝ стягали. За 15 месеца, Кейтлин успяла да свали невероятните 45 килограма. 


Днес Кейтлин е личен треньор и помага на хора, преминаващи през трудните етапи на отслабването. Благодарение на емоционалния си дневник тя съумява да ги подкрепя и разбира. 

"Аз съм напълно различен човек", казва тя. "Имам чувството, че съм спечелила от лотарията!".

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: .today.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване