България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Секс съвети от експерти - част II

Прочитания: 220
13.08.2014 15:08 по статията работи: Деси Иванова

5. Мислете за любовния си живот, независимо дали имате връзка или не

Секса не е нещо, за което трябва да си мислите само ако имате връзка, казва д-р Левков. Всъщност най-добрият начин да го подобрите е , като помислите малко за него. Ако искате да сте доволни от секса, трябва да знаете какво искате, нали? "Ние често не мислим за себе си като сексуални същества", споделя д-р Левков. Останете насаме с мислите си и бъдете честни. Преценете какво би подобрило усещанията и сексуалния ви живот. Не е нужно да имате връзка, за да опознаете себе си, казва д-р Левков.

 

6. Изглеждате страхотно отдолу

Следващият път, когато се замислите за това как изглеждате там долу спомнете си това: "Всички женски полови органи са различни и всички те биват окачествявани като прекрасни от техните партньори", казва д-р Хербърник. Независимо дали сте мъж или жена трябва да знаете, че половите ви органи са красиви такива каквито са. Не се сравнявайте с други хора - всеки е различен и уникален. 

1359527

7. Не се страхувайте да покажете инициатива

Ако си умирате да пробвате нещо ново в леглото - направете го! "Често жените се чувстват засрамени и притеснени да предложат нещо ново. Страхуват се, че няма да е секси или няма да се хареса на партньора им", казва д-р Енглър. Ако изпаднете в подобно положение, напомнете си, че имате пълно право да изразите сексуалността си. А какво може да ви сближи повече от факта, че споделяте най-искрените си желания с партньора си. Това е истинска интимност. Разкажете на партньора си за вашата фантазия или желание и му дайте шанс да участва. 

 

8. Секс съветът № 1 - бъдете отворени

Когато мъжете споделят проблеми за сексуалния си живот, те не се оплакват от тялото на половинките си, а от факта, че не са с достатъчно отворено съзнание. Не е нужно да правите тройка, за да бъдете новаторски, а просто да се чувствате добре в кожата си. Мъжете често се оплакват, че партньорките им не им позволяват да докосват гърдите им или някои други части. Това  поведение се явява като срам от тялото. Не е нужно да се държите като порно звезда, а просто да се отдадете на удоволствието и да имате вяра на партньора си. Ако пожелаете да направите нещо ново не се подчинявайте на страха и срутeте издигнатите стени.

 

Ако искате да прегледате Секс съвети от експерти - част I, кликнете тук. 

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: womenshealthmag.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване