България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

3 мита, свързани със секса

Прочитания: 259
18.09.2014 18:09 по статията работи: Деси Иванова

Източник: Thinkstock/Guliver

Незнайно защо все още има хора, които смятат, че секса е тема табу. Този акт представлява близост и интимност. В такъв тип общуване не би трябвало нищо да се премълчава или укрива. За да разбулим някои от митовете, свързани със секса, ще ви представим 3 грешни твърдения. 

 

1. Жените си мислят по-малко за секс

Истината е, че не е така. Жените, също като мъжете често си мислят за секс. Съществува обаче една основна разлика, жените разграничават любовта от секса, а мъжете не. При нежния пол центъра за сексуална възбуда в мозъка е отделен от този за любов. При мъжете има само един център и за двете възприятия. Затова по-често жените говорят за любов, отколкото за секс. 

1390813

2. Жените искат сексуалния акт да е по-дълъг

Насладата от секса е толкова голяма, че на много хора им се иска да останат в екстаз вечно. Истината обаче е, че когато мъжете се стремят да удължат акта, много често се загубва искрата. Най-добрият съвет е просто да се отдадете на момента и страстта. 

1390814

3. Жените трябва да бъдат обвързани, за да правят секс

Въпреки, че изяснихме разликата между любов и секс в женската и мъжката глава, това не означава, че всяка жена има нужда от стабилен партньор, за да прави секс. Има различни хора, с различни желания и не може да обединяваме всички под един общ знаменател. Определено повечето от нежния пол предпочитат секса и любовта да вървят ръка за ръка, но винаги има изключения. 

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук:
www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: thedatereport.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Be Shape Studio  5 |
5
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
Виж всички препоръчани места за спортуване