България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Основни причини да играете Бакара от популярните игри с карти

Прочитания: 1179
17.08.2020 12:08 по статията работи: Sportuvai.bg

Източник: pixabay.com

Игрите с карти са доста популярни както в наземните казина, така и във виртуалните платформи. Предлагат се много известни игри, включително бакара. Въпреки популярността на тази игра, някои хора все още не са разбрали правилата и системата. В този случай можете да прочетете допълнителна информация по-долу относно играта.
Най-просто казано, бакара е една от най-добрите игри с карти. Тя включва вероятност и игра между играча и банкера. Целта на играта е проста - да се предположи кои карти са най-близо до 9. Вашата задача е да отгатнете резултата.

С две думи, бакара онлайн е същата като версията в наземните казина. Обикновено обаче това включва само една тесте карти. Правилата са прости и лесни за спазване, така че е вероятно всички да бъдат привлечени към тази игра. Това, което трябва да знаете, е версията на играта, тъй като има две такива.

Най-известната от тях е Северноамериканска Бакара, която се радва на интереса на хиляди играчи. Друг избор е Punto Banco Baccarat. Какви са разликите? И двете прилагат основното правило, което е да се отгатне най-близката сума до девет.

След като сте уточнили и направили залог на онлайн бакара, не можете да го променяте. Освен това има някои правила, които трябва да следвате. Най-важното от тях е лимитът на картите. И банкерите, и играчите могат да имат само 3 карти за ръка бакара.

Няма да има трета карта, ако банкер или играч получи общо 9, след като първата карта бъде раздадена. Въпреки това шансовете са доста ниски, тъй като това изисква невероятен късмет.

Играчът трябва да изиска карти, ако има само стойност 5 или по-ниска. Не може да се тегли трета карта, ако банкерът има стойност 7 или 6. И така, какво мислите? Лесно ли е или не?

Различни залози

Следващата причина да играете онлайн бакара е многото възможности за залози. Играчът (вие) може да направи залог за себе си. Ако не сте уверени в своите карти, можете да направите залог на банкера. Като алтернатива можете да заложите на резултат на равенство. За информация, изплащането за случай с равенство е 8: 1.

Асото има стойност едно. За обърнатите карти и десятките има само нулеви точки. Що се отнася до числовите карти, те запазват стойността си.

Бакара не е сложна, ако сте научили основните правила. Хубавото е, че онлайн казината често предоставят ръководства за нови членове, както и популярни стратегии за бакара. Можете да се възползвате от тях – ще ви бъдат полезни.

Също така може да използвате безплатни портали като казино-игри.бг, където може да се упражнявате напълно безплатно онлайн без регистрация.

 

 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване