България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Пози от Кама Сутра, които трябва да пробвате - II част

Прочитания: 834
28.08.2014 17:08 по статията работи: Деси Иванова

Източник: foter.com

В Кама Сутра не се набляга само на акта, а на връзката между партньорите. Всяка поза е съобразена с идеята за интимност и удоволствие. Според писанията чрез тези пози, не само телата на партньорите се сливат, но и техните души. 

 

 

4. Светещ триъгълинк (Pitidaka)


Тази поза е доста комфорта и безгрижна. Не са необходими специални подготовки за изпълнението ѝ. Жената ляга по гръб, като свива колене и ги придърпва към гърдите си. Мъжът коленичи от двете страна на бедрата ѝ. Тази поза предполага много нежност. Ако жената желае може да кръстоса крака. По този начин удоволствието се увеличава и за двамата партньори.

 

 

5. Обърната ездачка (Virsha)


Позата не е непозната на хората. Мъжът ляга по гръб. Жената сяда върху него, с лице към краката му. На санскрит името се превежда като "бик". Тук темпото диктува жената. Това ѝ дава усещане за сила и отговорност. В Кама Сутра двата пола са равнопоставени.

 

 

6. Статив (Tridam)


Това е много приятна поза. Тя не е силно интимна, а се практикува по-скоро като увертюра. Двамата партньори са прави с лице един към друг. Мъжът е здраво стъпил на земята или се е облегнал на стената. Повдига единия крак на жената, като го хваща под коляното. Ако партньорите са с различна височина трябва да я уравновесят, като подложат нещо на пода. При тази поза всичката кръв се спуска стремглаво към половите органи и допринася за силни усещания. 

 

За част едно натиснете тук

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: womenshealthmag.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване