България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Най-опасните секс пози

Прочитания: 286
18.08.2014 18:08 по статията работи: Деси Иванова

Източник: Thinkstock/Guliver

Контузиите по време на секс са необичайни. Често те се случват, защото избираме неподходящи места. Много по-вероятно е да се нараните, ако правите секс на бюрото в офиса или в тоалетна, отколкото ако практикувате някоя сложна поза. Естествено има и много рискови пози, към които трябва да се подходи по-внимателно.

Eто няколко пози, с които да внимаваме:

 

1362351

 

1. Нетърпеливия готвач

Поза: Мъжът е на пръстите на краката си, докато жената е седнала на плота срещу него. 

Защо е рисковано: Първо, ако силно натоварвате пръстите на краката си може да схванете някой мускул. По-лошо е ако не го усетите по време на акта, а след това имате мускулна треска дни наред. Освен това, ако партньорката е по-високо от положението на мъжа, той рискува да удари половия си орган. В момент на възбуда мъжът може да пресрещне плота или срамната кост на жената. И двете не са особено приятни.

 

2. Изправено положение

Поза: Мъжът е изправен, без да се подпира никъде. Поел е жената в обятията си и поддържа и нейното тегло върху своите краката.

Защо това е рисковано: Освен, че е малко трудно за мъжете да балансират и да постигнат желаното от тях темпо тази поза може да доведе до болки в гърба или кръста. Ако имате проблеми в тези области, по-добре избягвайте тази поза. Освен това не забравяйте за риска и жената да падне.

 

3. Йога топка

Поза: Мъжът е седнал върху йога топка, а жената в скута му.

Защо това е опасно: Тъй като йога топката спомага за големи подскоци, мъжът рискува да нарани достойнството си. В точка на екстаз хората забравят за предпазните мерки. В тази поза мъжкият полов член постоянно излиза от влагалището на жената и така гравитацията може да ви изиграе лоша шега. Пресрещането на члена е често срещано в тази неконтролируема поза. 

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: www.menshealth.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Виж всички препоръчани места за спортуване