България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Как да започнем деня си с усмивка

Прочитания: 357
27.08.2014 09:08 по статията работи: Деси Иванова

Източник: Thinkstock/Guliver

За да имате добър ден, трябва да стартирате добре. Тоест, ако си осигурите добра сутрин, целият ви ден ще върви по мед и масло. За да ви помогнем в това начинание сме събрали няколко полезни съвета. 

 

1. Бъдете бъбриви

Ако си мислите, че за вас е по-добре да мълчите, докато се возите в обществения транспорт към работа, дълбоко се лъжете. Според последното проучване, публикувано в Журнала по експериментална психология, разговора с непознати сутрин ви се отразява добре. За повече информация, натиснете тук.

1371106


2. Влезте във фейсбук

Това е най-страхотното извинение, което може да намерите, за да проверите какво се случва в социалната мрежа. Според проучване на университет във Великобритания, разглеждането на стари снимки във фейсбук ви прави по-щастливи. По този начин се зареждате със стари, но все пак прекрасни емоции. 

 

3. Слушайте музика

Щастливите мелодии наистина ви изстрелват в небесата, според проучване на университета в щата Мисури. Така не само събуждате тялото си по-лесно, но и през целия ден ще вървите с танцувалана стъпка. Нали знаете, който пее, зло не мисли.

1371105

 

4. Яжте повече омега-3 мастни киселини

Според д-р Сара Конклин, доктор по науките, професор по психология и неврология в щата Пенсилвания, тези полезни мазнини подпомагат доброто ви настроение. Хората, които консумират орехи за закуска са по-щастливи от останалите, които не го правят. Омега-3 мастните киселини са чудесен начин да започнете сутринта си.

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: .today.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Виж всички препоръчани места за спортуване