България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Жена сваля повече от половината си тегло и участва в маратон

Прочитания: 158
14.09.2014 16:09 по статията работи: Деси Иванова

Източник: dailymail.co.uk

Джейми Хърсингър е 30-годишна жена от Пенсилвания. Тя успява да свали повече от половината си тегло и да заживее мечтания живот. 

Когато сестра ѝ я помолила да ѝ стане шаферка, Джейми не можела да повярва колко огромна е роклята, която щяла да носи. Това бил момента, който преобърнал живота ѝ. По това врем тя тежала 136 килограма. След повратния момент решила, че е крайно време да започне да се грижи за себе си и здравословното си състояние.

13868621386863

Първоначално започнала с малки стъпки. Любимо ѝ било бягането. Карало я да се чувства силна и устойчива. Малко по малко Джейми заменила нездравословната храна със здравословна. Преди сватбата успяла да свали почти 37 килограма. Това толкова много вдъхновило бъдещият ѝ зет, че той също решил да промени начина си на живот. Те взаимно се подкрепяли и той успял да свали 40 килограма. Джейми била толкова вдъхновена и не искала да спира. Тя станала вегетарианка и силно желаела да участва в маратон. Днес тя е отслабнала с цели 72 килограма и е постигнала мечтата си да бъде маратонец. 

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук:
www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: www.dailymail.co.uk
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Be Shape Studio  5 |
5
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване