България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Flowin Bulgaria

Прегледан 3049 пъти
Добавен в любими от 1 спортуващ
Адрес: Стара Загора, ул. "Света Троица" №84
Тел.: 0877 861 319 ; 0897 861 319
Email: f_fines@abv.bg
Подходящо за деца на възраст от 7-12, 13-18 години
Условия за хора с увреждания: НЕ
5
Спортове
Flowin
Обща информация

FLOWIN® е резултат от няколко годишно сътрудничество между най-добрите спортисти, спортни учени и рехабилитатори.Той е шведска иновация за тренировка, непрекъснато развивана от 2003 г. насам. Целевата група към която е насочен продуктът са фитнес студиа и центрове, физиотерапевтични и здравни заведения, голф асоциации и много други спортове. Крайният продук FLOWIN ® се появява в Скандинавия през 2006 г., а днес вече съществува в световен мащаб и се превръща в спорт практикуван от милиони хора.

 

Уредът се състои от голяма плоска платформа (област за трениране) с площ от 140 х 100 см. и набор от малки подложки за опора на тялото осигуряващи специално меко докосване за ръцете, краката, коленете и лактите.

 

Комплектът от подложките позволява да бъдат извършвани упражнения с различни опорни точки, напр. лактите и коленете или ръцете и краката. По този начин се извърши тренировка според способността, което позволява на всеки да постигне максимални резултати.

 

Упражненията са напълно под контрол, като просто се променя размера на приложения натиск. Могат да се използват статични упражнения за да се активират мускулите или да се преминава от динамични към статични позиции без да се натоварват ставите. FLOWIN ® предлага повече от 300 различни упражнения, които могат свободно да се комбинират. Използвайки го се постигат желаните подобрения, независимо дали се отнасят до стабилност, мобилност, издръжливост или бързина.

 

Тренировката е изключително комплексна, като се има предвид комбинирането на аеробни упражнения със силови, чрез работа на основните мускулни групи.

 

Използвайки FLOWIN® ще обхванете различни физически аспекти - координация, сила, издръжливост, баланс - което прави този вид тренировка още по-ефиктивна. 

 

Каквато и да е причината, която ще ви подтикне да пробвате тренировка с FLOWIN®, знайте, че това е едно чудесно и приятно натоварване за цялото Ви тяло. Работата, чрез съпротивлението на собственото Ви тегло позволява FLOWIN® да бъде практикуван от всички, независимо от пол, възраст и възможности.

Екстри
Съблекалня с баня
Wi-Fi
Локация на картата
Съобщи за неточност
Статии за това място за спортуване
Всички места за спортуване
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!