България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Вижте защо не сваляте коремчето

Прочитания: 131
12.08.2014 14:08 по статията работи: sportuvai.bg

Източник: photl.com

Сигурно се чудите защо не сваляте коремчето? Може да е защото правите неефективни работи, които не помагат на корема. Но не се отчайвайте, той най-трудно се сваля и трябва постоянство. Ето 5 факта, които ще ви помогнат да разберете защо не сваляте коремчето.

1. Здравословната храна, която си мислите, че ви помага, всъщност е нездравословна и не ви помага. В повечето храни, които са считани за полезни има вещества, които ви пречат да свалите сотмахчето, дори могат да го увеличат.

2. Разпространените упражнения за коремна преса не са най-ефективните при сваляне на коремчето. Те ви помагат да направите плочки, но първо трябва да свалите коремчето и тогава да увеличите тези упражнения.

3. Дълги часове на кардио тренировка не са най-ефективните за сваляне на мазнини в коремчето. Те само ще ви помогнат да се отегчите.

4. Коланите също не помагат. Сигурно си мислите, че ако увеличите изпотяването благодарение на този колан, ще свалите по-бързо мазнините, но това не е така.

5. Хапчетата също няма да ви помогнат. Много хапчета са смятани за ефективни, но те всъщност вредят на някои органи или на цялото тяло.

Най-добрия начин за сваляне на мазнините в корема е да следите каква храна употребявате и да четете какви съставки има, да правите всеки ден различни тренировки и да правите повече интервални тренировки  и да не се отказвате, а да преследвате целта си.

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: lifegooroo.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Flowin Bulgaria |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване