България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Спортът и градът

Прочитания: 163
09.05.2013 12:05 по статията работи: Sportuvai.bg

Ако все още се чудите къде да тренирате, ние имаме изкушаващо предложение. В парка! Чудите се как може да влезете в отлична форма без нито един уред и под открито небе? Спазвайте следващата приятна тренировъчна програма, за която ви е нужна само пейка:



Трицепси

Трицепсите са една от проблемните зони при жените. За да стегнете ръцете си и върнете самочувствието си, правете следните упражнения:
Седнете на пейка и поставете ръцете си на ръба на седалката. Дръжте краката си свити в коленете. Започнете бавно да се спускате, докато ръцете ви образуват ъгъл 90 градуса, след което се повдигате отново до изходна позиция. Направете 3 серии от 10 спускания с 30 секунди почивка между сериите.

Напредналите могат да усложнят упражнението като повдигат единия крак при спускането надолу. Направите движението 5 пъти, след което сменете краката.



Напади

Силно ви препоръчваме това упражнение, ако искате да изваете красиви бедра. Освен това ще тренирате добре седалищните мускули. И така, правете следното: Застанете с гръб към пейката и сложете пръстите на единия крак върху седалката. Следете гърбът ви да е изправен. Свийте напред правия крак, така че да образувате 90-градусов ъгъл (коляното не трябва да преминава пред пръстите на краката). Задържате и се връщате в изходна позиция. Повторете упражнението 10 пъти.

Напреднали, ето предложение и за вас. Усложнете тренировката си като задържате по 5 секунди свит крака.



Корем


Следващото упражнение е в пъти по-ефективно от добрите, стари коремни преси, тъй като тренира различи мускули. Седнете на гърба на пейката с ръце до тялото. Облегнете се леко назад и повдигнете краката (с прави колене), докато те, заедно с торса, не образуват буквата "V". Свийте краката към корема, след това ги изпънете обратно. Направите 3 серии от по 8 повторения.

Напредналите могат да добавят по 20 коремни преси между сериите.



Успех!

 

За още новини посетете Фейсбук страницата ни.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Flowin Bulgaria |
5
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Виж всички препоръчани места за спортуване