България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Пози от Кама Сутра, които трябва да пробвате - I част

Прочитания: 827
27.08.2014 17:08 по статията работи: Деси Иванова

Източник: Listvere

Хората се стремят към разнообразие през целия си живот. Това важи и с пълна сила за леглото. Ако искате да опитате нова и интересна поза, по-добре се обърнете към Кама Сутра - древната секс Библия. 

Въпреки, че на много хора изглежда неприветлива, има причина Кама Сутра да е популярна хиляди години наред. "Ако пробвате нова поза, то цялото ви същество се изпълва с положителна енергия. Започвате да се вълнувате от интересното и непознатото. Това заздравява връзката ви и ѝ дава нов живот.", казва секс експерта д-р Лора Берман. Така, че ако сте готови да разнообразите сексуалния си живот опитайте тези пози:

 

 

1. Опора върху стена (Sammukha)


Това е сравнително лесна поза, подходяща за начинаещи вКама Сутра. За изпълнението жената се обръща с гръб към стената и се обляга на нея. Разтваря крака, колкото и позволява усещането за комфорт. Ако мъжа е по-висок може да коленичи и да използва ниска табуретка за опора. Ако жената е по-ниска е добре да подложи нещо, върху което да стъпи, за да се уравновесят височините. Дори и да ви изглежда странна на пръв поглед, позата е изключително страстна и романтична. Позволява пълна интимност, поглед очи в очи и ръцете ви са свободни. 

 

 

2.  Мъжка сила (Janukurpara)


Преди да пристъпите към  тази поза ще трябва да сте посетили фитнеса няколко пъти. Тя изисква сила и издръжливост от страна на мъжа. За целта мъжа леко се привежда и повдига жената, като заключва лакти под колената ѝ. За упора мъжа захваща задните части на жената, а жената обвива ръце покрай врата на партньора си. Много от позите, изобразени вКама Сутра предполагат сила и величаят издръжливостта на мъжа. Тази е точно такава. когато я изпробвате за първи път подложете възглавница или нещо друго меко на пода под вас. Тази поза се явява като наградата ви, за тренировките във фитнеса.

 

 

3. Колело (Simhasanam)


Първоначално мъжът и жената сядат един срещу друг. Жената обкрачва с крака торса на партьора си, а той прониква в нея. След това мъжа вдига горния си крак и го поставя пред жената, за да поддържа опората. Ако е по - гъвкав може да го постави на земята или върху свитото си коляно. Мъжът е подпрян на лакът, а жената на длан. 

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: womenshealthmag.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Виж всички препоръчани места за спортуване