България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Нискокалоричните десерти

Прочитания: 675
14.08.2014 12:08 по статията работи: sportuvai.bg

Източник: Thinkstock/Guliver

Сигурно обичате да похапвате сладко, но често го ограничавате, защото то е високо калорично. Вече не е нужно да се мъчите и ограничавате. Тези десерти са невероятно сладки и няма да устоите на изкушението, което ви предлагат и са с ниско съдържание на калории.

Желирани червейчета. Сигурно като малки всеки е обичал тези сладки изкушения. Въпреки че знаем какви са вредите от тях, няма как да не им устоим. Но те не са високо калорични както повечето си мислят, 10 червейчета съдържат едва 176 калории.

Шоколадови бонбони с фъстъчено масло. Като чуете съставките, сигурно си мислите, че тези сладки изкушения са калорична бомба. Е това не е досущ така. 1 пакет съдържа едва 130 калории, което означава, че спокойно можете да се отпуснете.

Карамелени бонбони. Тези твърди бонбони разрушават зъбите ви, но ако ги ограничавате няма да имате сериозни проблеми. Те не са високо калорични и можете да се отпуснете 1 път седмично, дори и да сте на диета - 4 бонбона съдържат 60 калории, които ще изгорите ако се качите по стълбите до 3-тия етаж.

Желирани бонбони. Сега става въпрос за всички желирани бонбони (мечета, кръгли и с всякаква друга форма, с изключение на червейчетата). Те са по-калорични от червейчетата, но пак можете да се поглезите с тях за 1 седмица. 3 бонбона съдържат 31 калории.

Какаови бонбони. Сигурно ги обичате, много са вкусни. Вече не е нужно да се ограничавате. 1 кутийка съдържа 140 калории, а сигурно ще се озорите да изядете 1 кутия на едно.

Шоколадови десертчета. Сигурно ги знаете, онези малките, пълни с фъстъчено масло, мед и ядки и обвити в шоколад. Сигурно ще си кажете, че трябва да тренирате цял ден за да ги изгорите. Не е така. В 1 такова десертче има едва 200 калории и можете да си позволите 1-2 през седмицата.

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: fitbie.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Виж всички препоръчани места за спортуване