България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Мързеливите начини да свалите килограми

Прочитания: 157
13.08.2014 14:08 по статията работи: sportuvai.bg

Източник: Thinkstock/Guliver

Сигурно искате да свалите няколко излишни килограми, но не искате да харчите пари по фитнеси и за различни добавки. Също така може да ви мързи да тренирате сериозно и искате да свалите килограми без да се напрягате излишно. Ето няколко начина, чрез които можете да салите килограми без да се натоварвате много.

Упражнения пред телевизора. Можете да си пуснете предаване, където показват упражнения и да ги правите пред телевизора. Също можете да си изтеглите такива предавания на компютъра. Няма да ви се наложи нищо освен да включите телевизора и да направите няколко упражнения пред него.

Премахнете 1 съставка от ястието ви. Когато готвите можете да премахнете една съставка от ястието, което ще ви помогне неусетно да намалите калориите, които приемате.

Ходете пеша когато можете. Това ще ви помогне да изгорите допълнително калории. Намерете си другарче, с което да се водите и няма да усетите кога сте достигнали дестинацията си.

Качвайте стълби когато можете. Ако живеете в блок, в който има асансьор, по-добре е да се качвате пеша. Това ще ви помогне да изгорите допълнителни калории.

Играйте видео игри. Те ще ви помогнат да се напрегнете и изгаряте калории благодарение на напрежението, докато ги играете. Също докато ги играете, вие се забавлявате. Освен това игрите на wii, в които трябва да се движите, са много полезни и ще ви помогнат допълнително да свалите няколко ненужни кила.

Гледайте спорт. Проучване е доказало, че докато гледате спорт, вие изгаряте калории. Това ще ви помогне да свалите някой друг килограм, докато се забавявате с приятели и гледате любимия спорт.

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: fitbie.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване