България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Мини тренировка за корема. Пак!

Прочитания: 203
07.10.2016 12:10 по статията работи: Sportuvai.bg

Мини тренировка за корема. Пак!

Хайде, стига сте се оплаквали, че нямате време, за да стегнете това шкембе! Не е нужно да си взимате отпуска, за да започнете с тренировките. Тренирайте по малко, но редовно. Например, защо не направите следното много хубаво упражнение още тази вечер?

Не е трудно, а в същото време ще ви позволи да поработите върху поясната мускулатура. Действайте тъй:

Седнете на пода, върху удобна постелка, и опрете гърба в стената. Свийте краката леко в коленете, поставете ходилата на земята, с разкрач малко повече от широчината на раменете. Пъхнете ръцете между бедрата и докоснете с пръсти пода. По този начин:

892621

Напрегнете коремните мускули и, ползвайки за опора пръстите на ръцете си, вдигнете свитите си крака нагоре така, че от коляното до стъпалото те да се намират в успоредна позиция на пода. После върнете стъпалата отново на земята. Това е едно повторение. С пружиниране, направете общо 20.

892620

Починете и се преборете за още 2 серии.

Реализацията на упражнението няма да ви отнеме повече от 5-10 минути, но със сигурност ще ви приближи с една идея към невисящото шкембе. В този материал пък открийте още няколко начина за сдобиване със стегната поясна мускулатура. 

Източник: Fitwell.bg
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Виж всички препоръчани места за спортуване