България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Как да поддържаме мотивацията си

Прочитания: 152
07.08.2014 17:08 по статията работи: Деси Иванова

Източник: foter.com

Когато е прекалено горещо или имате куп грижи на главата просто не сте в настроение да отидете до фитнеса. Може и да си мислите, че ако пропуснете един или два пъти фитнеса, нищо лошо няма да стане, но се лъжете. След време само ще започнете да си намирате още куп извинения и в крайна сметка ще ходите до фитнеса 2 пъти в месеца. Така преди да се усетите ще качите няколко килограма изведнъж и стегнатият ви корем ще се отпусне. 


Това което трябва да направите е да предотвратите подобни ситуации. Ето три съвета, които могат да ви бъдат от полза, в такива моменти:


1354965

1. Намерете приятел, с когото да тренирате

Потърсете някой, който е на вашето ниво, за да не трябва да се връщате назад с упражненията. Освен, че ще има с кой да споделяте напредъка, винаги, когато единият от вас е на път да се предаде и да остане на дивана, вместо да посети салона, другият ще го вкарва в правият път. 

 

2. Опаковайте нещата си от предната вечер

Опитайте се да подредите всички нужни вещи за фитнеса още от предната вечер, за да може когато се събудите сутринта просто да сте с мисълта, че ще ходите на фитнес. А и няма да имате извинения и да се бавите. 

 

3. Изтеглете си нова музика

Редица изследвания сочат, че подходящата музика прави упражненията по-лесни. А освен това, когато имате нова заредена музика, усещате разнообразие и се надъхвате още по-силно. Изберете мелодии, който да ви карат да се чувствате непобедим и изпълнен с вдъхновение и желание за фитнес!

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: .today.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Flowin Bulgaria |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване