България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Как да изглеждаме добре - съвети от супермодел

Прочитания: 216
06.09.2014 15:09 по статията работи: Деси Иванова

Източник: foter.com

Моли Симс е била част от модната индустрия над 20 години. Известна като актриса, модел и природозащитник, тя винаги изглежда добре.

 

Моли споделя, че тайната за красивия ѝ вид се дължи изцяло на природни продукти. Според нея натуралните съставки са най-доброто нещо за тялото ни. Тя желае да сподели своите трикове. 

1380504

 

 

 

 

 

1. Изпотете се


Не става въпрос само за потенето по време на упражнения. За да може кожата ви да изглежда добре и да изведете повече токсини от тялото си е добре да се потите. Когато сте в банята, пуснете си гореща вода и останете по-дълго време под душа. Нека топлината отвори порите ви и горещината "изцеди" токсините от вас. Освен това потенето помага при отслабването. Много е добре след усилена тренировка да се отправите към душа. 

 

 

2. Вода, вода и пак вода


Колкото и клиширано да звучи водата е изключително важна за здравето ни. Ако не изпитвате жажда, може да проявите малко креативност. Прибавете към водата си малко сок от лимон или я смесете с няколко резена краставица.

 

 

3. Грижете се за кожата си


Кожата на лицето репрезентира кой сме всъщност. Тя разкрива всички подробности за тялото и здравето ни. Отделяйте време за нея и я следете внимателно. За повече информация прегледайте тази статия.

 

1380505

4. Приемайте фибри


Фибрите са ключът към поддържането на метаболизма. Ако искате да сте в добра форма и да не трупате излишни килограми, трябва да се вгледате в себе си. Упражненията ви поддържат стегнати, но ако метаболизма ви не е бърз, няма как да запазите фигурата си само с тренировки.

 

 

5. Не се страхувайте да сте взискателни


Трябва да отстоявате желанията си. Отнасяйте се към тялото си като към ваш храм, внимателно подбирайте всичко, което слагате в него. Бъде взискателни към храните и тъканите на дрехите. Стремете се към най-доброто, което можете да си позволите. За да сте здрави, трябва да се грижите за себе си.

 

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: mindbodygreen.com/
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Виж всички препоръчани места за спортуване