България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Безплатна йога с приказна гледка

Прочитания: 184
03.09.2014 11:09 по статията работи: Деси Иванова

Любителите на йога в старопрестолната столица може да се насладят на практики на открито всеки вторник. Те се превеждат с партньорството на Арт Лято на паметника на Асеневци от 19:00 часа.

 

Както знаете йога се грижи за цялото тяло. Чрез различни асани се намаляват нивата на стреса и се извеждат токсините от тялото. За по-подробна информация за скритите ползи от практиките може да прегледате тази статия

1378316

Йога инструктор е Преслав Велков от йога клуб ДИША Велико Търново, член на българската федерация по йога. Основната идея, която задвижила реализацията на събитието била да имат възможност всички желаещи да се докоснат до магията на практиките. Именно това е и един от основополагащите принципи на българската федерация по йога - да се грижи за здравето и благото на всички хора. 

1378317

Освен, че подобрявате здравословното състояние на цялото си тяло, може да се наслаждавате на приказна гледка. Практиките се извършват в една от постройките на гостуващите архитекти във Велико Търново. При хубаво време инициативата ще продължи до края на есента. Всеки желаещ може да се участва в събитието, независимо дали е начинаещ или напреднал, трябва само да си носи постелка.

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук:
www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: sportuvaibg
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Be Shape Studio  5 |
5
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване