България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

3 начина за сваляне на килограми, благодарение на фрешовете

Прочитания: 372
09.07.2014 17:07 по статията работи: sportuvai.bg

Фрешовете са вкусни и полезни. Интересно ли ви е как ви помагат в борбата с килограмите. Ето 3-те начина, с които те ви помагат.

1. Соковете трябва да станат начин на живот. Диетата е временно решение на дългосрочен проблем. Не можете цял живот да сте на диета, но можете да пиете фрешове. Не използвайте соковете да свалите 2-3 килограма, направете ги начин на живот и те ще ви помогнат. По време на усилени тренировки и диета тялото ви ще страна от недостиг на калории, а соковете са идеалния източник на калории. Най-полезните са соковете от съставки, които помагат изгарянето на килограми, като грейпфрута. Фрешовете са пълни с всякакви витамини и минерали и са полезни за организма ни.

2. Соковете са добър заместител на ястията. Когато се храните вашия стомах се увеличава, за да побере храната, която сте поели. Години наред хранене след хранене, вашия стомах свиква с разтягането и започва да се увеличава. 1 сок на ден може да замести 1 хранене, например следобедна закуска и ще помогне на стомаха да не се увеличава. Също така 1 сок е доста по здравословен от мазните бургери и понички. Но не замествайте всички хранения със сокове.

3. Соковете нямат мазнини. Когато една храна е без мазнини, тя се абсорбира по-лесно от тялото. Когат е пълна с мазнини, тя се обработва първа и другите хранителни вещества се обработват след това, а когато няма мазнини се обработват всички полезни хранителни вещества.

 

Прочетете за храните, които можете да използвате вместо лекарства ТУК.

Прочетете за най-добрите фрешове след тренировка ТУК.

Прочетете за 5-те напитки, които се борят с наднорменото тегло ТУК.

Прочетете за 10-те храни, които се борят с наднорменото тегло ТУК.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Flowin Bulgaria |
5
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване