България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Само за жени - 7 упражнения за по-добър секс

Прочитания: 301
10.07.2014 14:07 по статията работи: Деси Иванова

Източник: fitbie.com

Стимулирайте гъвкавостта си и той ще може да намери вашата G-точка в почти всяка поза. 

Мускулите ви в кръста са пълни с чувствителни нервни окончания, които могат да увеличат вашето удоволствие. Ако отпуснете тазовите мускули, може да очаквате по цялото ви тяло да се разлее вълна от удоволствие. За да увеличите удоволствието от секса трябва само да прегледате следните упражнения.

 

1. Накланяне
1330574 

Застанете с широко разтворени крака, около два пъти ширината на раменете. Краката сочат напред. Огънете леко кръста, и хванете ръцете си пред гърдите. Наклонете тялото си към десния крак, като натискате бедрата назад и клякате надолу. Целта е да отпуснете бедрата и да прегънете дясното си коляно. Десният крак трябва да бъде почти перпендикулярен на пода. Левият крак остава неподвижен. (А) 

Без да спирате за почивка, обърнете посоката на движение и се издигнете в начална позиция. След това повторете с левия крак. (В) 

Направете 10-20 повторения на всяка страна.

 

2. Прави тласъци 
1330577 

Името говори само за себе си - силни тласъци, по-добри оргазми.

Направете стъпка напред с единият крак, така, че краката ви да са раздалечени на няколко крачки един от друг. Дръжте краката напред, а колената леко свити (А).

Внимателно натиснете таза напред, докато почувствате леко разтягане на бедрата. Въпреки, че може да изглежда твърде лесно, не прекалявайте. Флексорите на бедрата са свързани по такъв начин, че им е нужно малко усилие, за да се разтегнат. (В) 

Задръжте позата 30 секунди, като след това бавно връщате крака обратно и повтаряте. 

 

3. Панта 
1330576 

Коленичете на пода с ръце до тялото. Не се поддавайте на изкушението да седнете и да отпуснете тялото си върху петите. Гърбът ви трябва да е прав, а колената да са на 90 градуса (А) 

Главата, гръбнакът и бедрата трябва да следват една линия. Бавно се облегнете няколко сантиметра назад. (В) 

Задръжте за 3 секунди и се върнете в изходна позиция. Направете от 5 до 10 повторения. 

 

4. Мост
1330579 

Легнете на пода. Ръцете до тялото, сгънати колене с пети на пода. (А) Повдигнете таза от пода, докато коленете, бедрата и раменете не образуват права линия. (В) 

Направете 20 повторения. 

 

5. Леж
1330575 

Легнете по гръб, със свити крака, и ходила, стъпили на пода. Ръцете са покрай тялото. (А) 

Изтеглете колената до гърдите си и нежно ги хванете. Бавно издърпвайте двете колена към гърдите си, докато можете да задържите комфортната поза. Важно е гърбът да бъде изправен на пода през цялото време. (В) 

Задръжте позата 2-3 секунди, след което бавно отпуснете краката си. Повторете 10 пъти. 

 

6. Червей 
1330573 

Застанете с изправени крака, на ширината на раменете. (А) 

Огънете кръста и поставете ръце на пода. (В) Поддържайте краката си прави. Придвижвайте ръцете си напред, докато държите коремните мускули и долната част на гърба стегнати. След това на малки стъпки придвижете краката си до ръцете. (C) 

Направете шест повторения. 

 

7. Пиле 
1330578 

Застанете с разтворени крака, ширината да е по-голяма от тази на раменете. Пръстите на краката сочат навън, а ръцете са на хълбоците. (А) 

Бавно сгънете коленете си, докато бедрата не станат успоредни на пода. (В) Натиснете нагоре, с пети, за да се изправите. 

Направете 12-15 повторения. 

Източник: fitbie.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Flowin Bulgaria |
5
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Виж всички препоръчани места за спортуване