България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Мъж свали 45 килограма и добави 7 мускулна маса

Прочитания: 209
27.06.2014 11:06 по статията работи: sportuvai.bg

Източник: Men's Health

Анхел Родригез е свалил 45 килограма и близо 50 сантиметра от ханша си само за 30 седмици. За този период той намалил процента на мазнини в тялото си от 50% на само 11% и също така е добавил 7 килограма чиста мускулна маса. Сега той изглежда като напълно различен човек - по-млад и по-здрав. За свалянето на тези килограми му е помогнал фитнес изследователя Елингтън Дардън, който е помогнал на Анхел да отслабне без последици за здравето му.


За Анхел тази промяна не е само физическа, тя е и психическа, защото сега с по-добрата си визия, 48-годишният мъж от кубински произход, има по добро самочувствие. Той разказва, че не е започнал да тренира по-рано защото се е примирил че това тяло и този начин на живот няма как да се променят, те са неговата съдба. Веднъж той отишъл на представяне на тренировъчните програми на Дардън и Анхел е избран сред тълпата да се включи в програмата на специалиста.


Родригез изпълнявал стриктно всички задачи, поставени му от Дардън, дори се е наслаждавал на многочасовите тренировки във фитнеса или на стадиона. Единствената трудност била откъсването на Анхел от любимия му шоколад. Жена му също му помогнала в борбата с килограмите - тя премахнала от менюто на семейството всички нездравословни и мазни храни и ги е заменила със зеленчуци и месо, богато на протеини.
Според Анхел Родригез обичта му към съпругата му и към Бог са му помогнали в тежката борба с наднорменото тегло. През целия период на тренировки той е вярвал, че ще успее да се справи и това го е крепяло.


А ето и съветите на Родригез:


Намалете изкушенията. Едно е да сте скрили бисквити или шоколад в килера, а съвсем друго е да трябва да отидете до магазина да си ги купите, обяснява Анхел.


Намерете нискокалорични заместители. "Ако ви се дояде сладолед, намерете нещо, което ще ви достави подобно удоволствие, но ще е с много по-малко калории", съветва Родригез.


Следете големината на порциите. "Не трябва да се лишавате. Вие просто трябва да осъзнаете, че не трябва да ядете всичко, което е пред погледа ви".


Намерете "съотборници". В голяма помощ ще са хора, които имат същите проблеми като вас и можете да си помагате, съветва още Анхел.

Източник: www.menshealth.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
Flowin Bulgaria |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване