България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Мъж свали 250 килограма само за няколко години

Прочитания: 230
03.07.2014 16:07 по статията работи: sportuvai.bg

Източник: www.today.com

Трябва ли ви вдъхновение да започнете да тренирате и да свалите няколко кила. Историята на Джъстин Уилъби, който е свалил 250 килограма за 1 десетилетие, със сигурност е мотивираща. Той е постигнал това без никакви лекарства за отслабване или операции.


Като тинейджър Уилъби е страдал от стрес и безпокойство и се е обърнал към храната за да се успокоява. Той продължил да се храни и се пристрастил към храната. Уилъби е тежал обезпокояващите 340 килограма когато е бил едва на 16-годишна възраст. Тогава той се притеснил за здравето си и се замислил за начина му на живот. Докторите са поставили момчето между живота и смъртта. Именно тогава започва неговата невероятна промяна.


В началото той е бил отчаян. "Аз съм момче, което тежи над 300 килограма, какво да правя с живота си", споделя Уилъби. Той решава да предприеме първата крачка и започва тежки тренировки, които го карат да изпитва неописуеми болки през първите месеци. Паралелно с тренировките, той започва да се храни правилно. Намалява значително количеството и започва да се храни по здравословен начин. Той споделя, че първото му упражнение било просто да стои прав или да става и да сяда и това е било много трудно за него, защото го болели много гърба и краката поради голямото натоварване. Месеци наред Уилъби тренира по 90 минути на ден. Постепенно той започва да натрупва и мускулна маса.


След дългата борба с наднорменото тегло, сега той се чувства невероятно, във форма и е здрав. Той се e подложил на операция за отстраняване на ненужната кожа вследствие на невероятната загуба на тегло.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване