България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Малки, но атлетични

Прочитания: 208
05.10.2016 11:10 по статията работи: Sportuvai.bg

Малки, но атлетични

Честит 1-ви юни, малки фитуелчета! Бъдете здравички, усмихнати и все така любопитни към света. От сърце ви желая да растете винаги щастливи и с тази искрена вяра в доброто, която само вие можете да носите в душите си. 

Честит 1-ви юни и на вас, големи фитуелчета :) Поздравявам ви, че сте създали такива прекрасни дечица и, че се грижите за тях с нежност и любов. Благодаря ви за търпението, отдадеността и въображението, които влагате в отглеждането на малчуганите си.

И най-вече: благодаря ви за това, че не забравяте колко важно е децата ви да спортуват, за да бъдат здрави и силни. Продължавайте да възпитавате в тях любовта към движението и ги вдъхновявайте с личния си пример.

А сега нека оставим няколко малки фитуелчета да ни кажат какво тренират и защо им харесва:

Габи, 6 г. 

Ходя на народни танци, защото там учим право хоро и ръченица. На концертите ни обличат с много красиви носии и радваме мама и тате.

Обичам също и латино танците, защото правим концерти в зала пред голяма публика. Обличат ни в красиви рокли - с пайети и брокати! Учим танци, които ни правят издръжливи.

935291

Балетът обаче ми е на първо място, защото мечтая да стана балерина. Когато мама и тате ги няма в детската стая, а сестричката ми си играе, аз мога да тренирам на воля. Имаме много танци, но любимият ми е "Лебеди".

935284

Ели, 4 г. 

Обичам народните танци, най-много харесвам ръченица и "Танц на животните". Обичам и латино танците заради концертите. Много ми харесва как танцува кака Мила и се старая да танцувам точно като нея.

Обичам и балета, там учим много неща. Госпожа Гергова ни учи да правим кошничка, шпагат и много различни танци, а любимият ми е "Кукла барби". 

935282

На йогата пък играем и учим различни пози. Забавно е! Любимата ми поза е дърво.

935287

Рая, 6 г. 

Обичам балета много, защото мога да се движа, учим позициите и скокове на едно място. Обличаме красиви костюми и танцуваме пред публика. Любимият ми танц е "Гумените мечета".

935286

Ходя и на народни танци, защото обичам народната музика и носиите. Любима ми е ръченицата.

935290

Обичам и латино танците. Кака Мила, която ни учи на тях, е добра и красива. Музиката е много бърза и ме кара да танцувам постоянно. Обожавам ча-ча-ча.

Йогата обаче е любимото ми занимание, защото развива тялото. Там ни учат да стоим изправени, в правилна стойка. Правим много интересни неща, четем приказки и играем игри. Любимата ми поза е дърво.

935295

Ади, 5 г. 

Ходя на класически балет. Харесвам каките с красивите рокли, а сега, след второто си представление на сцена, искам още повече да танцувам. 

 

 

 

Е, научихте какви са фитнес заниманията на тези госпожици. Какво обичат да тренират вашите малчугани. Споделете - тук или във фейсбук

Източник: Fitwell.bg
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Виж всички препоръчани места за спортуване