България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Когато напълняваме необяснимо

Прочитания: 159
25.06.2013 14:06 по статията работи: Александра Цанкова

И причините са...

Източник: Thinkstock/Guliver

Спазвате строга диета, не пропускате тренировка и килерът ви е пълен само със здравословна храна. Въпреки това все още не сте очаровани от външния си вид. Тук трябва да ви кажем, че понякога физическото ни състояние се дължи на фактори, които не можем да контролираме с блъскане във фитнеса или строг пост. В такива случаи много хора обвиняват гените или се примирят със ситуацията, проклинайки целия свят.

 

 

Веднага ви информираме, че не всичко е генетика и светлина в дъното на тунела има. Какви са злите сили, които ни пречат да изглеждаме и да се чувстваме перфектно, разберете от следващите редове:

 

 

Имате лоша връзка

 

Лошите взаимоотношения в личен план водят до стрес, който причинява дисбаланс в организма. Нехармоничната връзка може да не се дължи само на партньора ви. Неразбирателство с роднини, конфронтации с шефовете и приятелите - всичко това може да предизвика стрес, който да доведе след себе си редица неприятни последици и килограми в повече. Изводът е : подбирайте внимателно обкръжението си!

 

 

Токсично ви е

 

Мръсотията, която се шири из околната среда се отразява на здравето ни и то по доста красноречив начин. Да не забравяме цигарения дим, козметиката, някои лекарства (най-вече тези с рецепта). Всички тези вредители се съхраняват в мастните клетки и имат потенциала да сеят хаос в тялото ни. Тъй като организма ни работи по интелигентен начин, той не изгаря замърсените мастни клетки и ги складира за неопределен период. Оттук идват и излишните килограми.


За да се отървете от отровите в тялото си трябва да преприемете мерки. Детоксикиращи.

 

 

Негативни сте

Не подценявайте емоционалното си състояние. Негативните мисли, тревогите  и прекалената тъга водят до депресия, която бавно и сигурно въвежда хаос в организма ви. Търсете щастливата страна на живота, радвайте се на малките неща, правете това, което обичате. Когато въдворите вътрешен ред в тялото си, това несъмнено ще се отрази и на външния ви вид.

 

 

Още от нас на: facebook.com/Sportuvai.bg

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване