България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Интервю с чаровната Мира Добрева

Прочитания: 186
11.06.2015 13:06 по статията работи: Sportuvai.bg

"Здравето и добрата форма цена нямат!"

Мира Добрева е от онзи тип хора, които те пленяват с искреност, доброта, дисциплина и невероятното си чувство за справедливост. Тя е олицетворение на борбен дух, сила и изключителна женственост.

 

Всяка събота и неделя от 11:00 часа в предаването си "Отблизо с Мира" по БНТ1 тя ни поднася цял коктейл от интересни и позитивни новини, които ни зареждат с вярата че доброто е в повече в забързаното ни ежедневие.

 

Мира, ти си от жените, които винаги са изглеждали зашеметяващо, както на екрана, така и в живота. Изключително дисциплиниран човек си в професията си – по същия начин ли се отнасяш към здравето и тялото си?

Човек се ражда с характера си и много малко с течение на годините добавя към него, додава му, а понякога му и отнема. Та ако така съм създадена – да съм дисциплиниран човек, то не е само в едно отношение, а непременно се отразява в начина ми на живот като цяло. Нямам право на глезотии, защото нямам време за губене. Пък и когато искаш да балансираш някак между семейство и работа, все трябва да следваш някаква програма, което може да отнема от цветността на деня ти, но пък със сигурност движи нещата напред и надявам се, във вярната посока. По отношение на храненето – да, дисциплиниран човек съм и се лишавам от доста неща, които иначе с удоволствие бих похапнала.

 

Как поддържаш перфектната си форма?

Не бих казала, че формата ми е перфектна. Тя е по-скоро приемлива. След раждането на двете ми деца и на фона на 42-те ми години, нещата изглеждат задоволително. Как поддържам формата си, ли? Като ходя на фитнес и гледам да не ям всичко, което обичам. Добрата форма никога не е само глад или само фитнес, или само ядене. Добрата форма е баланс и начин на живот. Малко сладко, никакво пържено, никакъв хляб и някакъв опит след 20 часа да не се храня. Не винаги успявам, обаче.

 

 

Цялото интервю с Мира Добрева прочетете при колегите от fitwell.bg

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Flowin Bulgaria |
5
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване