България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

8 истини за всички хората

Прочитания: 306
30.08.2014 13:08 по статията работи: Деси Иванова

Източник: Thinkstock/Guliver

Повечето от нашите навици са толкова вкоренени в живота ни, че промяната на поведението води до регресия. Така наречените "проблеми" или "стресови ситуации" ни помагат да се видим в друга светлина. Помагат ни да се опознаем истински. Единственото нещо, към което се стреми всеки един човек, това е щастие! Но как бихте били щастливи, ако не знаете какво искате. Ето 8 истини, през които всеки един човек е преминавал или тепърва ще премине. Това е пътя към щастието - да се опознаете и приемете. 

 

1. Вие не сте това, което хората казват

Най-важното е какво вие мислите за себе си. Никой друг не ви познава по-добре. Спрете да се отъждествявате с чуждите очаквания, желания или оценки. Светът има нужда от теб, такъв какъвто си.

1374184

2. План Б често е по-добър от план А

Когато настъпи някакъв обрат в живота, хората се паникьосват и се чудят как да постъпят. Това се получава, понеже страхът от непознатото ни сковава. За да може да отгърнем нова страница в живота ни, трябва първо да затворим предната. Винаги следвайте сърцето си - това е верния път. 

 

3. Вие не сте цифра, за да бъдете подреждани по скала 

Когато се обърнете назад и прегледайте живота си никоя мания, свързана с диети или нещо друго, няма да има значение. Това, което ще е важно е сърцето ви. То е единственото съкровище, което трябва да пазите. Много по-важен е начина, по който карате хората да се чувстват, от колкото начина, по който изглеждате.

 

4. Пътуването е по-важно от целта

Да се постигат набелязани цели е важно, но действително, пътя, който извървявате докато ги осъществите е истината. Хората имат проблеми, понеже не се наслаждават на пътуването, а искат да стигнат до целта. Независимо дали става въпрос за коли, къщи, семейство, мечтана работа или духовно просветление, най-важен е пътя, който извървяваме. Именно той ни прави такива каквито сме. 

 

5. Да си сам не означава, че ще си самотен

Страхът от самота поразява сърцето и кара хората да правят погрешен избор. Множество двойки за заедно, не защото изпитват чиста любов един към друг, а поради страха от самота. Хората се страхуват да останат насаме със себе си, защото ще видят истинското си лице. Веднъж научите ли се искрено да се обичате, никога няма да бъдете самотни.

1374183

6. Работата никога няма да свърши

Списъците със задачи, домакинската работа, състезанието на работното място...никога няма да свърши. Това се нарича живот. Всички тези ситуации ще продължат да се развиват, независимо на колко години сте. За това, вместо да се измъчвате, просто отделяйте време на по-важните неща в живота.

 

7. Емоционалната болка ни показва какво трябва да променим

Тъгата, депресията и мъката са напомняния, които вътрешното ни Аз прави. Нашата душа се опитва да ни върне в правилната пътека. Не подминавайте тези сигнали. Нищо материално няма да потуши болката в сърцето ви. Правете това, което желаете, дори и като хоби. Просто бъдете себе си!

 

8. Не търсете мисията в живота си....тя ще ви намери

когато хората се лутат из множество различни възможности, те загубват себе си. Спрете това неистово търсене. Просто се отпуснете и всичко ще се нареди. Колкото и странно и невероятно да ви звучи, в живота не се случва нищо случайно. Обърнете поглед навътре в себе си и просто се доверете на живота. 

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: mindbodygreen.com/
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Be Shape Studio  5 |
5
Derida  Dance Center  17 |
4.83
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване