България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

3 пътя към пълното щастие

Прочитания: 206
04.09.2014 10:09 по статията работи: sportuvai.bg

Източник: Thinkstock/Guliver

Щастието е цел на всеки, но не всеки успява да го получи. То ще ви помогне да се чувствате по-добре, да сте по-отворени към света и да вършите всичко с желание. Това ще ви помогне и да водите по-здравословен начин на живот и да сте пълноценни в каквото се захванете.

Почивайте си. Не се претоварвайте с работа. Почивайте си винаги, когато можете. По този начин ще намалите стреса и няма да сте претоварени на работното място. Отделете си 15 минути през работния ден за пълна почивка, излезте от офиса, не сядайте при колегите, които продължават да говорят за работа, а просто се пренесете на друг свят.

Тренирайте. Тренировките са естествения убиец на стреса. Една добра тренировка след работа и ще се почувствате нов човек. Но това не е всичко. Тренировките ще ви помогнат да се поддържате здрави и във форма, което е важно. Добрата форма пък ще ви даде по-голямо самочувствие, което също е важно да подобрите депресията и да се чувствате щастливи.

Пътувайте. През почивните дни или отпуските не стойте по цял ден у вас, а се отдайте на пътуване. Опознайте нови места, срещнете се с нови хора, изживейте някои приключения, от сорта на скачане с бънджи или отидете някъде, където винаги сте мечтали. Това ще ви помогне да забравите за стресираното ежедневие и ще натрупате повече опит.

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук:
www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: Womensfitness
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Flowin Bulgaria |
5
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване