България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

5 летни спорта, които трябва да пробвате

Прочитания: 165
27.09.2016 11:09 по статията работи: Sportuvai.bg

5 летни спорта, които трябва да пробвате

В разгара на лятото ви предлагам 5 летни спорта, които да пробвате. Може да сте на почивка на море, но не трябва да забавяте за калориите. Тези спортове ще ви помогнат да изгорите калории, докато се забавлявате. 

Сърфинг. Той изгаря 200 калории за 1 час. Вземете си сърф под наем и изчакайте някоя голяма вълна и се пуснете. По този начин ще оберете погледите на всички плажуващи, защото този спорт още не е разпространен в България. 

Каяк. Той изгаря 330 калории за 1 час. Ако си падате по почивка в планината през лятото, каякът е вашия спорт. Намерете някой бързей и се пуснете по него. Но не забравяйте да се екипирате добре, защото този спорт освен забавен и разтоварващ, е и опасен. 

Гребане върху борд. Тази дейност изгаря 420 калории за 1 час. Ако не сте фен на гоненето на вълните, но искате да използвате борда, това е точно за вас. Намерете спокойна вода, качете се прави върху борда и започнете да гребете. Това е идеално за езеро. 

Плажен волейбол. Той изгаря 540 калории за 1 час. Този спорт е изключително труден. Не е лесно да скачате и бягате в пясъка. Но е идеален, защото на всеки плаж има по няколко полета за игра и винаги има желаещи. А след това в най-близкото капанче ви чака охладяващата бира. 

Туризъм. Той изгаря 400 калории на час. Ако обичате прохладата през лятото, отидете на разходка в планината. Ходете по еко пътеките и се насладете на невероятната гледка, или изкачете някой връх.

 

Източник: Fitwell.bg
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Be Shape Studio  5 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване