България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

4 неща, на които да теглим една майна през март

Прочитания: 206
04.03.2014 11:03 по статията работи: Sportuvai.bg

Източник: http://www.clickypix.com

Съвсем спокойно можем да кажем, че важните празници през март отминаха. Вързахме си мартениците още в първия ден от месеца, в третия пък отбелязахме Националния празник на България. Оттук нататък се сещаме за цели 4 неща, на които да кажем "стига толкова" през март.



Зимните дрехи


Макар тази година да не можем да се похвалим със стабилна зима, дебелите дрехи все още висят в гардероба, по столовете... подритваме ги по земята. Е, да ги изпратим, както подобава и старателно да ги набутаме в чували!

 


Розата и карамфила


8 март е ден на жената. Улиците са претрупани с рози и карамфили, навсякъде мирише на цветя. Е, хайде няма нужда. Жената си е жена във всеки един ден от годината и трябва да я обичаме не по-малко през останалите 364 отброявания на календара.

 

 

Пролетното почистване


Освен зимните дрехи, трябва да разчистите и всички останали ненужни неща от дома си. В това число и да почистите. Нека си признаем, че рядко изгаряме от желание да извършваме тази дейност, нали? Така че - майната ѝ, ходете да спортувате!

 

 

Пролетните алергии

С настъпването на пролетта и събуждането на нов живот, се събуждат и не толкова приятните пролетни алергии. Теглете им една майна и бъдете здрави. Ето и няколко полезни съвета как да се справите с тях.

 

 

А ние с нетърпение чакаме април, за да му изкараме кирливите ризи на показ! :)

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Виж всички препоръчани места за спортуване