България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

4 неща, на които да теглим една майна през януари

Прочитания: 200
15.01.2014 13:01 по статията работи: Александра Цанкова

Източник: http://www.grumpycats.com

Обещания, желания, мечти, които очакваме да се сбъднат... чакане, надежди. Хайде стига толкова. Януари, Нова година, но това не значи, че трябва да се избием и да превърнем живота си в пълна бъркотия, заради лист хартия, на който сме написали куп неосъществими с едно щракване на пръстите желания. Давайте го малко по-спокойно и ако държите да изпълните даден списък с цели, нека бъде този:

 


Спрете да се взирате в желанията, които се опитват да ви накарат да желаетe



И преди всичко забравете истерията на януари, която те шибва като шамар и пари на бузата ти чак до 31-ви. Имаме предвид задължителното сваляне на килограми до края на месеца, промяната на негативното мислене, преодоляването на вредните навици и т.н. Ами, тези неща не сте ги свършили в продължение на години, едва ли 31 дни ще ви бъдат пределно достатъчни. Насърчаваме ви да ги направите, да, но не с цената на напрежение и раздразнителност от притискащи ви срокове.

 

 

Скъсайте списъците с цели за 2014-та



Признаваме си, че малко или много ви насърчавахме да ги създадете. Но пък целите, които ви поставихме, нямат ясно очертани граници и единственото, което ви трябва за осъществяването им, е смелост и вдъхновение. Така че ги оставяме да важат и ви предлагаме да се фокусирате върху писанията, които ви притискат с бързо изпълнение. Изгонете ги от съзнанието си и живейте живота си свободно.

 

 

Зарежете идеята да бъдете щастливи



Това не означава да бъдете нещастни, напротив. Спрете ли да се взирате и отчаяно да търсите щастие във всяко нещо, което правите, то само ще дойде при вас. Първо под формата на спокойствие, второ - в нещата, които не забелязвате, докато яростно вървите по фалшивите стъпки към него.

 

 

Спрете да се критикувате


Със сигурност имате недостатъци, като всеки човек, крачещ по тази земя. Но за разнообразие предлагаме да се вгледате в положителните си черти, защото тях също ги има, тънещи в забвение от вашето съзнание. Не ви трябва Нова година, за да поправите това, което не харесвате у себе си, не ви трябва и януари месец, за да започнете да подреждате живота си. Всеки ден, всяка минута е ново начало, бързичко да се възползвате, м? :) 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Flowin Bulgaria |
5
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване