България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

"Сутрин банан" е ефикасна японска диета

Прочитания: 258
25.06.2015 15:06 по статията работи: Sportuvai.bg

Източник: Thinkstock/Guliver

Въпреки, че не се намираме в сезона на бананите и има други сезонни плодове. Ще ви запознаем с една лесна диета, която не изключва вкусната храна, която обичате.

 

Хубавото на тази диета е, че при нея не се ограничава приемът на калории, нито трябва да изхвърляте определени продукти от менюто си. Единственото, което би ви попречило за успешното й изпълнение, е приемът на прекалено много мазни храни. Ограничете ги дори и минимално.

 

Диетата "Сутрин банан” е създадена от японеца Сумико Уатанабе. Много бързо след създаването си, набира привърженици сред ентусиастите за отслабване в Япония, а постепенно завладява целия свят, след като Сумико обявява, че чрез нея теглото може да се намали с цели 16 кг.

 

Любопитен факт, който доказва успеха на работата на господин Уатанабе, е фактът, че преди три години популярността на диетата води до липса на банани на японския пазар, въпреки увеличеният с 25% внос.

 

Закуска

Започнете деня си със закуска от един или два банана, които се консумират пресни. В началото може да имате проблеми с леката закуска, защото тя може да не успява да засити глада ви. Внимавайте - не си позволявайте да преяждате, като добавите още банани към сутрешното меню. Постепенно организмът ви ще свикне с приема, който е определен.

 

 

Прочетете целия режим както и положителните и негативни страни на лесната и ефективна диета "Сутрин банан" при колегите от jenite.bg

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване