България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Сексапил от малкия екран

Прочитания: 475
23.07.2013 14:07 по статията работи: Sportuvai.bg

Най-красивите актриси, на които телевизията е способна

Източник: Getty Images/Thinkstock

Най-добре изглеждащите мадами, на които се любуваме от малкия екран са наистина много впечатляващи. Бързо си признавайте, понякога гледате сериали, само заради секси актьорите, нали? И ние сме така :) Ако трябва да съсредоточим усилията си върху няколко от прекрасните жени, с прекрасни тела от телевизията, спираме се на следните имена:

 

 

Емилия Кларк

 

988690Повелителката на дракони от известния сериал "Игра на тронове" е и повелителка на много мъжки сърца. 26-годишната актриса споделя, че дължи сексапилния си външен вид на грижи и внимание. Кларк обича да посещава СПА центрове, а любими са ѝ английските солни бани. Във фитнеса набляга на тренировките с тежести.

 

 

Лена Хийди

 

988688

 

Представяме ви още един персонаж от сериала "Игра на тронове", но съгласете се, че няма как да подминем кралица с лека ръка. 39-годишната актриса (не, не сме сбъркали цифрата) съвместява успешно актьорската си кариера със спортното си хоби - бокс.  Освен това Лена поддържа царската си форма с вегетарианство и йога.

 

 

Роуз Лесли

 

988689

 

Пак ще си играем на тронове, а следващата актриса знае много добре как да си играе с мъжката половина от аудиторията. Освен фен на стрелбата с лък, 26-годишната Роуз е почитателка и на тичането.  По наше скромно мнение, това ѝ се отразява повече от добре.

 

 

Ууна Чаплин

 

988687

 

Сериалът отново е "Игра на тронове"... нямаме вина, че едни от най-красивите жени на киното са се събрали под един покрив! Като внучка на Чарли Чаплин и правнучка на Джийн О'Нийл, Ууна няма как да не притежава изключителна харизма. Детската ѝ мечта е била да стане балерина. Макар да не се сбъдва, тя не се отказва от спорта и тренира завидно много за крехката си външност.

 

 

Алисън Уилямс

 

988691

 

Крайно време е да разнообразим класацията си и да се превключим на друг канал. Сериалът е "Момичета", а там ни чака поредната неотразима актриса. Алисън е запалена по фитнеса, тренира усилено и бокс. Оказва се, че този вид спорт прави чудеса с женските тела, какво ще кажете?

 

 

 

Ана Пакуин

 

988686

 

Да, боксът е любим спорт и на тази представителка на женската красота. 30-годишната актриса от сериала "Истинска кръв" прекарва значително време в боксовата зала, като едновременно с това съчетава йога и пилатес. "Обичам да се чувствам силна", казва тя. Но след такава интензивна тренировъчна програма, няма как Ана да се чувства по друг начин.

 

 

 

Алисън Пийл

 

988685

 

27-годишната актриса от сериала "Новинари" тренира пилатес повече от 6 години. А резултатът е очевиден. "Чувствам се щастлива, красива и в добра форма", казва Алисън, а ние можем да бъдем единствено щастливи, от факта, че това в голяма степен се дължи на спорта.

 

 

 

 

И така, не ни остава нищо друго освен да благодарим на телевизията, че съществува и да ви поканим да празнуваме заедно във Фейсбук страницата ни!

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2676
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Виж всички препоръчани места за спортуване