България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Чарли Хънам: Новият секссимвол на Холивуд

Прочитания: 375
03.09.2013 15:09 по статията работи: Sportuvai.bg

Ето кое божествено тяло ще изиграе главната роля в екранизацията на „50 нюанса сиво“

Източник: Twitter

Вчера медиите гръмнаха с новината, че кастът за филма по бестселъра "50 нюанса сиво" вече е ясен. Чаровната Дакота Джонсън и британецът Чарли Хънам ше възпламенят кино салоните, превъплътявайки се в ролите на Анастейжа Стийл и Крисчън Грей.

 

 

Веднага се поинтересувахме от актьорите, които ще изиграят героите от емблематичния еротичен роман, и останахме очаровани от 33-годишния Чарли Хънам. Актьорът е известен най-вече с участието си в хитовия сериал "Синове на анархията" и в летния блокбъстър "Pacific Rim".

 

 

Роденият в Нюкасъл чаровник притежава харизмата и сексапила на Брад Пит. Именно него посочва и за мотивация при интензивните тренировки преди големи роли. "След "Боен клуб" Брад Пит постави критерия за това как трябва да изглежда един мъж без тениска на много високо ниво. Прекарвах по 14-15 часа на ден на снимачната площадка на "Синове на анархията" и след това тренирах в залата по 2 часа и половина, за да вляза във форма за "Pacific Rim"".

 

 

Когато не трябва да се готви по-усилено за роля, на новия секссимвол не му трябва нищо друго освен лост за набирания. Когато успява да намери време, се отдава и на плуване. Споделя, че според него ползата от спорта е 90% психологическа и 10% физическа. "Чувствам се по-щастлив, по-уверен и по-позитивен, когато спортувам. Вярвам, че това ми помага и при актьорската игра".

 

 

 

На какъв фитнес режим ще бъде подложен, преди да изиграе неустомия Крисчън Грей, все още не е известно. Едно е сигурно: Чарли Хънам няма да разочарова феновете на романа. Не е притежавайки това тяло...

 


1029461

 

 

1029462

 

 

1029460

 

 

 

 

 

Дaли сте доволни от избора на акъьор за ролаята на Крисчън Грей, може да ни споделита нашата Фейсбук страница.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване