България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Kакво да правят мъжете, за да имат здрава коса

Прочитания: 3473
10.07.2020 17:07 по статията работи: Sportuvai.bg

Източник: NiveaMen

С времето и възрастта косата на всички хора започва да окапва и оредява. Вече не е толкова гъста и буйна като преди 5-10 години. Важно е да знаете, че косата е изградена от протеини.

 

Когато консумирате дадена храна, тялото разпределя белтъчините по следния начин -  жизненоважните органи, мускулите, костите, тъканите, кожата, ноктите и косата. косата е в края на опашката, понеже физически погледнато, човек спокойно може да оцелее и без нея.

1380567

Загубата на коса често се дължи на стрес, дисбаланс в хормоналната система и токсини. Затова ограничете стреса и се научете да релаксирате. Избягвайте да приемате храни, които са отглеждани с пестициди и внимателно следете диетата си. 

 

Ориентирайте се към прием на повече кератин. Спазвайте спокоен начин на живот и внимателно балансирайте диетата си. Без значение какво сте решили да използвате бъдете търпеливи. За да се регенерират клетките в космените фоликули са нужни близо 3 месеца. За да има видими резултати трябва да изчакате поне 4 месеца. Запомнете всяко лечение започва от вътре на вън. 

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук:
www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: wellnesstoday.com
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Flowin Bulgaria |
5
Derida  Dance Center  17 |
4.83
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Виж всички препоръчани места за спортуване