България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Честит рожден ден, Данчо и огромно благодаря!

Прочитания: 157
24.02.2013 12:02 по статията работи: Sportuvai.bg

Източник: arenaarmeecsofia.com

Обикновено за рождените дни сме свикнали да получаваме подаръци, но вчера цяла България получи подарък от рожденика днес - Йордан Йовчев. Един ден преди своята юбилейна 40-годишнина, най-добрият български гимнастик каза "Чао" на милионите си фенове в бляскав бенефис в Арена Армеец София.

 

12 000 души напълниха най-модерното спортно съоръжение у нас, а точно в 20:00 часа шоуто започна. На спортния терен видяхме един куп легенди и настоящи звезди - Юри Кеки, Игор Касина, гимнастиците Артьом и Томас, Александър Батинков, Ярослав Вовк, Ралица Милева, Ансамбълът на Нешка Робева, Ансамбълът ни по художествена гимнастика, както и Силвия Митева и Диляна Проданова. 

 

Настроението в залата беше повдигнато от жестоки изпълнения на Орлин Павлов, Поли Генове и Goodslav, както и танцьорите от Makosa Nostra.

 

Автор на програмата на бенефиса бе Вера Маринова-Аткинсън и тя заслужава само адмирации за невероятното шоу. Данчо Йовече е огромен и заслужаваше изцяло огромния бенефис снощи. 

 

Видяхме великият ни гимнастик отново на халки и успоредка, а накрая феновете бяха толкова екзалтирани, че половин час не спряха да скандират името му и да ръкопляскат. Моментът бе достатъчно емоционален, за да разплаче млади и стари в залата, както и самия Данчо Йовчев. 

 

Преди началото на шоуто фенове разпънаха един плакат, който обобщава всичко: "България ти благодари!".

 

България наистина ти благодари, Данчо. Нашият екип ти благодари. Аз ти благодаря. Ти си този, който е за пример на младите и ти си този, който показва пътя. Ние имаме нужда от теб и ще продължим да те подкрепяме!

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване