България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Упражнения за перфектно тяло в тесни дънки

Прочитания: 252
03.09.2013 18:09 по статията работи: Sportuvai.bg

Източник: True Religion

Кой каза, че след края на летните дни и плажните приключения можем да си позволим леко отклоняване от иначе стриктно спазвания през горещия сезон фитнес режим? Това, че вече не ни се налага да излагаме тялото си по бански, не означава, че трябва да изоставим добрите спортни практики.

 

 

 

Ако питате нас, да изглеждаш секси в дънки е също толкова важно, колкото и да събираш погледите на морския бряг. Сред кутовите панталони от деним в последните години особено модерни са така наречените skinny jeans – универсалният избор за постигане на съблазнителен градски шик, безмилостно полепнали по тялото и очертаващи женските форми. Сами се досещате, че за да изглежда една жена добре в тях , са необходими изваяни до съвършенство бедра и дупе.

 

 

 

Скъпи дами, преди да сте се отчаяли, вижте нашето предложение за лесни упражнени, с които може да поддържате фигурата си през по-студените месеци. Тренировката не отнема време и може да я правите всяка сутрин, преди да тръгнете за работа и да облечете тесни дънки и непоклатима увереност.

 

 

 

 

 

За още полезни съвети посетете нашата Фейсбук страница.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Be Shape Studio  5 |
5
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
Виж всички препоръчани места за спортуване