България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Уволниха Дядо Коледа заради спортните му пристрастия

Прочитания: 150
17.12.2012 11:12 по статията работи: Sportuvai.bg

Един съвет към всички белобради старци по света - придържайте се към подаряването на подаръци

Източник: sxc.hu

Дядо Коледа беше уволнен по време на визитата си в Торонто. Белобрадият старец е имал неблагоразумието да разплаче тригодишно хлапе, в нелепия си опит да поправи спортните му пристрастия в ранна възраст.

 

Малчуганът е отишал до местния търговски ценър с родителите си, за да получи подаръка си от Дядо Коледа, но вероятно по усмотрение на тате е носил на главата си шапка на хокейният Торонто Мейпъл Лийфс.

 

Оказало се, че най-големият производител на играчки в света не е фен на въпросния отбор, даже хич. Белобрадият старец възразил срещу пристрастията на малкия, а той от своя страна се уплашил, че няма да получи подарък и рев, та рев!

 

"Той искаше да знае защо Дядо Коледа е казал, че Мейпъл Лийфс не струват", обяснява г-жа Трент, майката на злощастния хокеен фен.

 

"Казах му, че Дядо Коледа е имал кофти ден. Как да му обясня, че той е гадняр...", споделя още разочарованата майка, която е трябвало да успокоява сина си през целия път до вкъщи.

 

В крайна сметка либералното поведение на белобрадия старец не било поощрено от неговите работодатели и той вече нито ще раздава подаръци, нито ще се меси в спортните пристрастия на малчуганите.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Derida  Dance Center  17 |
4.83
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
Виж всички препоръчани места за спортуване