България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Спортувай с детето си

Прочитания: 250
28.01.2013 11:01 по статията работи: Александра Цанкова

Родители, време е да скачате, танцувате и лудеете

Темата за спорта и танците при децата е важна и ние сме я засягали неведнъж. Активната физическа дейност още от ранна възраст дава положително отражение върху здравето и самочувствието на децата. Това е само малка част от прекрасните неща, които могат да се кажат по темата, а и ние вече сме ги споделили.



Не сме споменали обаче, че спортът ще има още по-благоприятен ефект върху децата, ако те го практикуват заедно с родителите си. Наясно сме, че покрай напрежението и динамиката през деня свободно време трудно се намира.  Но също така знаем, че най-ценното и приятно време е това, прекарано с децата ни. Защо да не го направите още една идея по-хубаво, като включите и спорта сред съвместните ви занимания?

 


Когато е под формата на игра и забавление, няма дете, коeто да откаже да спортува. Ако малчуганът ви е по-своенравен, можете да подходите именно по този начин. Припомнете си любимите игри от детството или поиграйте на нещо, на което винаги сте искали, а така и не сте успели. Можете да почерпите опит и от малчугана си - със сигурност ще ви научи на нещо ново. Покрай това приятно занимание ще събудите и позадремалото дете вътре във вас, което с радост ще се впусне във веселия свят на игрите и приключенията.



В случай, че и детето ви обича спорта, точно като нас, не ви остава нищо друго освен да го хванете за ръка и да отидете да поспортувате заедно с него. Не забравяйте колко голямо значение има вашата подкрепа, за да може то да расте здраво, щастливо и уверено.

 

 

 

Още от нас на: www.facebook.com/Sportuvai.bg

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване