България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Пълна програма за разкошен бюст

Прочитания: 173
04.06.2013 09:06 по статията работи: 1

Източник: Thinkstock/Guliver

Гърдите са сред най-харесваните и същевременно най-пренебрегваните части на женското тяло. Няма дама, която да не иска перфектен бюст, но в същото време малко от нас правят някакво усилие в тази насока. А с времето годините и гравитацията неминуемо оказват своето значително влияние.

 

Освен със спортни упражнения за стягане, за да поддържате красив бюст, трябва и да го "глезите” с редовен масаж и да хидратирате и овлажнявате неговата тъкан, за да бъде тя винаги нежна, еластична и най-важното - стегната. А ако се чудите как да осъществите тези процедури, прочетете нашите изпитани предложения по въпроса.



Диета

Колкото и да не ви се вярвя, храните, включени в ежедневното ви меню, също оказват ефект върху състоянието на бюста. За да запазите неговата естествена красота, посягайте по-често към моркови, кайсии, праскови, спанак и цитрусови плодове, които са богати на витамини А, Е и С. Освен това гърдите много "обичат” храни, богати на калий, като например банани и сушени плодове.

 

Спорт

934953

А сега, не без помощта на нашите колеги от Fitwell, ви предлагаме и едно много ефективно упражнение за стягане на бюста, което непременно трябва да изпробвате и за което ще са ви необходими фитнес топка и чифт дъмбели.

 

С тежест във всяка ръка легнете на топката, така че главата и горната част на гърба ви да бъдат разположени върху нея.

 

Стегнете седалищните и коремните мускули. Повдигнете дупето нагоре и свийте краката в коленете така, че линията от гръбнака до свивката на коленете да бъде права и успоредна на пода (както е показано на снимката).

 

Изпънете ръце над гърдите с длани една към друга.

 

От това положение разпънете горните си крайници настрани, до нивото на гърдите. Задръжте за няколко секунди и отново съберете ръцете горе, напрягайки този път и гръдните мускули.
 

 

Останалите предложения можете да прочетете при Jenite.bg.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Плувен басейн на НСА "В.Левски"  11 |
4.5
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Виж всички препоръчани места за спортуване