България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Почувствай ритъма

Прочитания: 129
19.06.2013 09:06 по статията работи: Александра Цанкова

Станете част от първото по рода си салса приключение

Източник: Thinkstock/Guliver

Щастливо ни е, искаме и на вас да ви е така. За целта сме се заели да изпълняваме желания. Днес печеливши са всички, които си мечтаят да прекарат летните нощи сред танци, забавление и добро настроение. И така, няма да увъртаме повече - време е за салса!



Ако в началото на пролетта послушахте съвета ни и посетихте Третия национален салса конгрес, значи сте наясно какво ви очаква. Ако по някакво стечение на обстоятелствата не сте се присъединили към латино фиестата, време е да поправите грешката си. Очаква ви първото по рода си салса приключение във величествения град Велико Търново. Името на предстоящото събитие "Feel and Dance" говори само за себе си - просто почувствайте красотата на танца и му се отдайте!



Основната идея на проекта е организирането и провеждането на първият латино фестивал в старата столица. В рамките на една седмица във Велико Търново ще се проведат разнообразни прояви, обединени под общото мото за споделяне на страстта към танците и латинската култура.

 

953712

 

Концепцията за събитието цели да представи танца като спътник в ежедневието на всеки човек. Отделните части на фестивала са: "Fire & dance” (салса парти на открито с факли и огнен спектакъл), "City & dance” (латино вечер в сърцето на Велико Търново, включваща концерт на българска група), "Taste & dance” (вечер на традиционната латинска кухня), "Smile & dance” (уроци по танци за деца в парка), Show & dance (Гала-вечер с шоу-програми), Street & dance (Дефиле на всички артисти и участници в събитието по улиците на Велико Търново), "Movies & dance”(филмови прожекции), SALSA WEEKEND (петък, събота и неделя).



Повече информация за предстоящото събитие ще откриете тук, а ние ви съветваме да се потопите в това вълнуващо танцово приключение!

 

 

 

Още от нас на: facebook.com/Sportuvai.bg

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Виж всички препоръчани места за спортуване