България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Подпалете калориите

Прочитания: 173
08.07.2013 16:07 по статията работи: Sportuvai.bg

Източник: http://www.mensjournal.com

Всички знаем, че трябва да се спортува, за да бъдем красиви, щастливи, здрави и прекрасни. Известно ни е и, че добрата форма не е лесна работа и изисква време. Въпреки че тази информация ни е пределно ясна, все се надяваме нещата да се случват малко по-бързо.



Е, понякога е време и за добри новини. Ето няколко упражнения, която ще ускорят процеса на трансформация и ще си изстрелят към мечтаната цел.



Спринт



Искате бързи резултати, следователно трябва да се ориентирате към бързи тренировки. Спринтът е точно такава. 20 минути спринт изгаря доста повече  калории, отколкото 60-минутно ходене.

 

Плуване


Несъмнено една от най-комплексните тренировки. Хвалили сме ви я многократно, ще го направим и днес. Плучането създава дисциплина, калява характера и тялото. Калориите, които ще изгорите със сигурност ще са в повече, а тялото ви ще придобие здрав и красив вид.

 

Тръстери


Комбинация от клек и преса за рамото. Това упражнение рабори за всички основни групи мускули в човешкото тяло. Можете да го направите с дъмбели или щанги. Не го забравяйте, отивайки във фитнес залата. Със сигурност ще ви бъде от голяма полза.

 

 

 

Не забравяйте да се отбиете в нашата Фейсбук страница. Чакаме ви :)

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Виж всички препоръчани места за спортуване