България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Невероятната промяна на Големия Елвис

Прочитания: 159
08.08.2013 13:08 по статията работи: Sportuvai.bg

Тежка е кралската корона

Източник: Facebook

Това е невероятната история на Пийт Вали – един от хилядите имитатори на безсмъртния Елвис. Пийт, по прякор Голмия Елвис, живее в Лос Анджелис и е напълно обсебен от Краля на рока. Най-ценната вещ, която притежава, е пръстенът на неговата майка, подарен му от самия Елвис, който той смята, че е...неговият истински баща. Ако сте готови да заклеймите героя на нашата история за поредния фанатик, отдал съществуването си на манията да бъде някой друг, ще съжалявате за прибързаните си заключения.

 

1005041

 

 

Големия Елвис заслужава вниманието ви не само заради прекрасния си глас и ефектни костюми. 48-годишниият Пийт впечатлява с физическата трансформация, която претърпява тялото му. През 2005 той тежи 453 килограма, но за седем години успява да свали цели 204 от тях. Склонността към наднормено тегло му е генетично заложена, но въпреки че чичо му е имал проблеми с килограмите Големия Елвис, няма притеснения от подобно естество, докато не навършва 30. Тогава започва да качва килограми, а заедно с това животът и кариерата му се се променят.

 

 

 

 

Всеки ден се превръща в унижение и изпитание – физическо и психическо. Пийт едва ходи. Не може дори да се изкачи на сцената, любимото му място, без чужда помощ. Обзема го страх, че е прекалено късно да се промени.

 

 

За щастие около себе си има загрижени приятели, които му дават кураж и вяра, че може да възвърне нормалността в живота си. Започва тежка битка със самия себе си. Успява да отслабне без хирургична намеса – само с диета, спорт и помощта на приятелите си. Те му намират психолог и дори си правят график, за да следят всяка негова хапка.

 

1005019

 

Днес Пийт все още води битка за пълноценен живот. Той обаче не сам в нея. Неотлъчно до него е съпругата му Аманда, която се влюбва в гласа и личността му въпреки физическите му недостатъци.

 

 

 

1005020

 

 

 

1005042

 

1005043

 

 

1005024

 

1005021

 

 

1005023

 

 

Във видеото по-долу можете да се насладите на невероятния талант на Пийт:

 

 

 

 

 

За още въхновяващи трансформации посетете нашата Фейсбук страница.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
Виж всички препоръчани места за спортуване