България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Най-трудните упражнения за коремна преса

Прочитания: 241
21.09.2016 12:09 по статията работи: Sportuvai.bg

Най-трудните упражнения за коремна преса

Както знаете, коремната преса е една от най-трудните за тренировка мускулни групи. Пресата е капризна към всяко едно движение, което правите и към храната с която се храните. Може да тренирате с месеци, но да не извадите плочки. Ето няколко упражнения за коремна преса, които не са за начинаещи, а за напреднали. Това са едни от най-трудните упражнения за корем. 

Човешки флак. Сигурно сте чували за това популярно упражнение. За него е необходимо да намерите вертикална повърхност, за която можете да се хванете и да застанете, перпендикулярно на нея. Това упражнение ще натовари изключително много вашата преса. 
1394519
Застанете в позата, както е показано на снимката. После си вдигнете краката на горе. Това също ще натовари по много добър начин вашата коремна преса. 
1394518
Хванете се за лост и си вдигайте колената към гърдите, без да мърдате другата част на тялото си. 
1394520
Застанете с лице към земята, като сте се подпрели на колената и ръцете си. След това вдигнете левите ръка и крак. Върнете ги и после вдигнете десните, това е 1 повторение.
1394522
Лицева опора с дъмбели. Подпрете се на дъмбели и направете лицева опора. След това вдигнете едната ръка с дъмбела към вас, а после и другата. 

1394521

 

 

Източник: Fitwell.bg
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
Виж всички препоръчани места за спортуване