България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Надал размаза Джокович. Буквално (Видео)

Прочитания: 187
13.08.2013 11:08 по статията работи: Sportuvai.bg

Източник: БТА/AP

Битките между световните тенис величия винаги са титанични и зрелищни. Когато двама тенисити от топ 4 се изправят един срещу друг, борбата между тях e не само в името на трофея, а и на честта и достойнството. Рафа Надал явно е взел прекалено на сериозно мисията да брани статута си на тенис легенда. 

 

 

 

В полуфиналната среща на турнира в Монреал испанецът се изправи срещу световния №1 Новак Джоковичи и даде всичко от себе, за да се наложи над съперника си. В третия гейм се стигна до сконфузна ситуация, която предизвика  тихо напрежение между двамата тенисисти. При разиграване на мрежата първата ракета на Испания изпрати топката право в лицето на Джокович. 

 

 

 

Дали ударът е бил неволен или не, преценете сами. Обърнете внимание на яростния поглед на сърбина след инцидента и половинчатото извинение на Надал. Дали пък това е неговият начин да напомни на своите съперници, че  е готов да се завърне на върха в световния тенис, след като в края на миналата година коварна контузия в коленете успя да го извади от корта за кратко.

 

 

 

 

Още любопитни материали ще намерите на нашата Фейсбук страница.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
Виж всички препоръчани места за спортуване