България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Канадска борба, но не съвсем

Прочитания: 207
23.06.2013 10:06 по статията работи: FitWell.bg

И точно, когато си мислехте, че сте видели всичко...

Източник: blog.chillisauce.co.uk

Колегите от Fitwell.bg пак ни изумиха с поредното си откритие. Този път те ни разказаха за друг вид канадска борба. Пак се борите, но разликата тук е, че ръцете ви не участват. Съветваме ви по-скоро да се научете да го правите с крака, за да можете да се впишете в този така интересен спорт.

 

 

Светът на спорта не спира да ни изумява с невероятните си хрумвания, колкото и да ни се иска вече да сме видели всичко от него. След като във фейсбук страницата си писахме за пор в крачола и състезанията по екстремно гладене, си мислехме, че поне няма какво да ни изненада, но явно сме се объркали.

 

 

Запознайте се с канадската борба, която се играе с крака. Тазгодишното състезание по този титаничен спорт се провежда в Дербишайър, Англия и в него са се включили участници от 12 различни държави. Правилата са следните – първо се играе с дясно стъпало, после с ляво и накрая – пак с дясно. Срещите се делят на мъжки и женски, тъй като директното съревнование между различните полове не се допуска, както е и редно. Все пак мъжете имат по-големи крака...

 

 

Можете да видите как се случват нещата на практика - тук.

 

 

 

Още от нас на: facebook.com/Sportuvai.bg

 

 

 

 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Тенис клуб "Про Спорт"  11 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване