България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Как да преборите глада

Прочитания: 184
26.04.2013 11:04 по статията работи: Александра Цанкова

5 напитки, които ще помогнат на диетата ви да просъществува

Източник: Thinkstock/Guliver

Въпреки усилените упражнения и диети, глада ви понякога надделява и не можете да се преборите с него? Ето няколко вкусни напитки, които ще намалят апетита ви и ще помогнат да удържите фронта по-дълго време:



Чай от джинджифил


Жадни сте за нещо топло и ароматно? Чаят от джинджифил ще утоли жаждата ви и ще ви помогне в борбата с прекомерния апетит. Ако сте нетърпеливи да дойде обядът (вечерята), изпийте един джинджифилов чай и спокойно дочакайте трапезата.



Зелен чай


Не сте почитатели на джинджифила? Тогава може би ще уцелим със следващото си предложение - зелен чай. Кетехините, съдържащи се в него дават тласък при обмяната на веществата и помагат при загубата на тегло.



Ароматна вода


Не ви предлагаме да си купите сладка вода от магазина, която съдържа един тон захар. Препоръчваме ви да сложите парче ароматен плод в чаша вода. Вкусна и полезна напитка, която ще ви държи сити дълго.



Зеленчуков сок


Ако ви притеснява сладостта на плодовия сок, спокойно можете да преминете към зеленчуков. Богат на фибри, той ще прогони глада и ще създаде усещане за ситост.



Кокосова вода


Тази тропическа напитка е последният писък в света на здравето. Изследвания показват и, че има основание да е така. Пиенето на кокосова вода гони глада и помага при обработването на мазнини.

 

 

Последвайте ни и във Фейсбук на: www.facebook.com/Sportuvai.bg

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
Flowin Bulgaria |
5
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Виж всички препоръчани места за спортуване