България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Как bwin запазва мястото си като лидер в онлайн бетинга у нас?

Прочитания: 374
26.08.2021 10:08 по статията работи: Sportuvai.bg

Ще открием, че аудиторията винаги търси най-добрите предложения сред сериозната и висока конкуренция на букмейкърите, като дори в този момент ще открием, че има достатъчно добри и интересни мнения за всеки лицензиран представител в страната. Ето защо и анализаторите ни предоставят този алтернативен Bwin линк за достъп, като можете да бъдете сигурни, че се намира в една от най-сигурните платформи за анализ на букмейкърски практики и атрактивни предложения.

Една интересна подробност е, че говорим за един от най-старите европейски брандове, базиран в Австрия. Днес ще открием, че предоставената висока оценка на този оператор не е никак случайна, но има и някои любопитни факти по тази линия. На първо място ще открием, че макар и да се говори за официален старт през 2006 г. ще открием, че има около 16 служителя, които са в тази компания още от 1997 г.

Тоест това са основните почитатели на идеята, която днес се смята за един от най-добрите брандове в Европа и има причина. Достатъчно е да открием, че днес официалният брой клиенти е около 20 милиона души, като е малко трудно да потвърдим с точност, защото докато четете тези редове, най-вероятно има и нови клиенти, които се регистрират.

Добре, но защо толкова много внимание? Нека започнем с факта, че тук получаваме доста интересни и особено разумни стартови бонуси, последвани от много добри промоции за регистрирани играчи. Броят пазари, както и количеството спортни дисциплини могат да ви накарат не просто да се поинтересувате какви са правилата, но и кои точно са големите имена. Ще открием, че тук присъстват известните и познати предложения за футбол, тенис, баскетбол и волейбол, но същевременно разполагаме с моторни и бойни спортове, електронни спортове и дори корабоплаване, както и петанк.

Истината е, че ако има дисциплина, която ви е интересна и гледана, най-вероятно ще я откриете в тази платформа. Не е изненада, че феновете все по-често обръщат внимание и на една нова секция – спорт на живо. Тук имаме свободата не просто да правим различни прогнози за микропазари – събития ориентирани в една среща. Тоест това може да са фалове, корнери, картони и каквото още се сетите, при това докато говорим само за футбол. А подобни прогнози се предлагат и за някои от популярните дисциплини, като за електронните спортове ще открием една доста добра структура.

И ако има причина да говорим толкова много за тази секция, то това е възможността да се насладите на прякото предаване – без значение дали сте пред компютър или пред мобилен телефон, следенето на спортните срещи не е било никога толкова лесно – тук трябва да посочим, че все пак ще имате нужда от стабилна интернет връзка, но това вече е отвъд силите на самия букмейкър.

Ако говорим за функции и контрол на риска, тук ще откриете, че някои от основните иновации са вече добавени в платформата на оператора, при това той е един от първите. Това означава, че имате възможност да предлагате залози, контролът на прогнозите се случва чрез опции като кеш-аут. Броят промоции не само се променя с времето, но и винаги във ваша полза.

Може би точно това е и причината да откриваме толкова сериозно влияние и на родния пазар, но докато все по-често се говори за сигурност, посочваме лицензиран бранд, чиято практика през годините гради едно особено реноме, което не се е променило в годините. Името на този оператор е сертификат за качество и това може да се потвърди от професионалисти и от клиенти.

 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
ДЮФК Национал 1  4 |
4.5
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Виж всички препоръчани места за спортуване