България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Искате ли да пречистите живота си?

Прочитания: 183
24.09.2014 16:09 по статията работи: Деси Иванова

Източник: Thinkstock/Guliver

Всеки има познати, които го натоварват, вместо да го отпускат. Да тези хора, които постоянно са нещастни и всичко им тежи. В крайна сметка, срещите с тях просто ви изтощават. Време е да пречистите живота си от подобни хора и случки. Не сте длъжни да правите нищо. Имате само един живот, изживейте го както искате. Радвайте се, бъдете щастливи и най-вече правете каквото искате. Ако постоянно отлагате желаните неща, вие никога няма да ги постигнете... Започнете да живеете още сега! Направете мислен списък на всички вещи, ситуации и хора, от които нямате нужда. Определено не е лесно да прекратите взаимоотношения с някой. Затова преди да предприемете каквото и да е, задайте си следните три въпроса:

 

1. Как се чувствате физически покрай този човек?

Обърнете внимание на цялото си тяло, когато се намирате в близост до набелязания от вас човек. Проследете причините за тези усещания. Когато човек не се чувства добре, това веднага проличава по тялото му. 

 

2. Как се чувствате емоционално след срещата с този човек?

Ако сте изцедени и уморени, значи не трябва да мислите повече. Вие не сте изтривалка и не сте длъжни да позволявате на хората да се държат като такава с вас. във всяко взаимоотношение трябва да има равенство и диалог. 

1394610

3. Какво ви казва интуицията?

Често хората пренебрегват този вътрешен глас и се стремят да го подтиснат. Опитайте се да му дадете поле за изява. Заслушайте се в съветите на интуицията си и ѝ се доверете. 

 

Спрете да чакате и да се пренебрегвате. Започнете да живеете за себе си. Това не означава да станете егоисти, просто ценете своя живот. Няма смисъл да си губите времето с хора, с които не желаете да бъдете. Не се извинявайте с обстоятелства. Истината е, че всичко е просто...хората усложняват нещата. 

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: www.facebook.com/sportuvai.bg

Източник: mindbodygreen.com/
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Виж всички препоръчани места за спортуване